DAKWERKEN

Uw Dakwerker
in Regio Antwerpen.
Uw dakwerken laten uitvoeren door professionele dakwerkers in uw buurt? Dakwerken MK BVba is een begrip in Antwerpen en omgeving. Wij zijn een erkend bedrijf en we bedienen vanuit Hoboken de stad Antwerpen, Merksem, Wilrijk, Temse, Schelle, Kruibeke, Boom, Rumst, Edegem, Bornem, Kruibeke, Kontich, Mortsel, Boechout, Puurs, etc.

PLATTE DAKEN

U heeft alles geprobeerd en gedaan, maar toch lukt het soms niet de lek te dichten. MK Bvba Dakwerken is gespecialiseerd in het oplossen val zulke problemen.

KAPELLEN

Van kleine klussen en karweiwerkjes over geheel of gedeeltelijke renovaties tot heuse verbouwingen en totale nieuwbouwprojecten… de vakmannen doen het graag, goed en met oog voor afwerking.

TIMMERWERKEN

MK Bvba maakt alleen gebruik van de beste materialen, zodat u een gegarandeerde duurzaamheid verkrijgt en reparaties of herstellingen de vele eerstvolgende jaren uit den boze zijn.

AFWERKING

Ontdek de kennis en kunde van onze dakwerkers, bekijk enkele van onze gerealiseerde dakwerken en/of vraag vrijblijvend een prijsofferte op maat van joùw project!

Realisaties

Uw dak of zolder renoveren in regio Antwerpen, Brussel, Limburg ....

Neem vandaag nog contact op met MK Bvba Dak- en renovatiewerken!