Maatwerk, Perfecte afwerking, Kwaliteit en Stiptheid.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan vooraan. We geven 15 jaar garantie op al onze meubels.” Wie bij MK Keukens aanklopt kiest voor maatwerk, een mooie perfecte afwerking, kwaliteit, veel keuze aan materialen, een tomeloze klanteninzet en dienst na verkoop.

Innovatie

Wij innoveren niet enkel in producten en productietechnieken maar volgen ook constant de laatste trends en vernieuwingen.

Onze visie

Bij MK Keukens staat het vakmanschap en de klant centraal. Wij houden rekening met de specifieke wensen, het budget en de visie van onze klanten en maken zo alle (keuken) dromen waar.

Flexibiliteit en snelheid

Van bestelling tot en met installatie wordt alles zowel technisch, commerciëel als administratief snel en soepel afgehandeld.

“Wie een keuken van MK Keukens aanschaft kiest voor:
Maatwerk, Perfecte afwerking, Kwaliteit en Stiptheid.”

Als jouw perfecte keuken bestaat, is het bij ons.

VERKOOP

Onze experten in hun vak, staan steeds voor u klaar bij het realiseren van uw droomkeuken. Met passie voor het product, begeleiden ze u bij de materiaalkeuze en het ontwerp.

OPMETING

Één van onze enthousiaste keukenstylisten komt bij u thuis opmeten. Hij/zij houdt daarbij rekening met uw bouwplannen zodat u met een gerust hart kan slapen.

PRODUCTIEVOORBEREIDING

We beschikken over een eigen service -en opvolgingsdienst. Uw persoonlijk aanspreekpunt van verkoop tot na de oplevering.

PLAATSING

Wist u dat wij hebben eigen montageteams heeft? Die met veel liefde uw keuken installeren en perfect afwerken.